Pazarcı Akdoğan'ı bağrına baştı

Pazarcı Akdoğan

Kırıkkale Eski Belediye Başkanı, MHP Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, Cumartesi Pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette vatandaş ve pazarcı esnafı Akdoğan'ı adeta bağrına bastı.

MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AKDOĞAN CUMARTESİ PAZARINI ZİYARET ETTİ.

Pazarcı Akdoğan’ı bağrına baştı

Kırıkkale Eski Belediye Başkanı, MHP Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, Cumartesi Pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Samimi bir sohbet havasında geçen ziyarette vatandaş ve pazarcı esnafı Akdoğan’ı adeta bağrına bastı.

TEK TEK SOHBET ETTİ

Bir dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevi yürüten ve başarılı geçmişiyle dikkat çeken Cemalettin Akdoğan bu kez de MHP Milletvekili Aday Adayı olarak Kırıkkalelilerin yanında. Aday Adaylığı çalışmalarına ara vermeden devam eden Akdoğan’ı hem vatandaş hem de pazarcı esnafı bağrına basarak, Akdoğan’ın Kırıkkale’ye hizmet yapacağına inandıklarını ve sonuna kadar destek vereceklerini söylediler. Ziyaretinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla birer birer sohbet eden Akdoğan herkesin hatırını sorarak sohbet etti. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Akdoğan ise her zaman yapılacak bir şeyler olduğunu ve bu sorunları düzeltmek için aday adayı olduğunu vurguladı.

HİZMET İLE KARŞILIK VERİLMELİ

Pazarcı esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisine karşılık veren Akdoğan, belediye başkanlığı döneminde ve diğer görevlerinde halkın yanında olmanın meyvelerini vatandaşın gösterdiği cana yakınlık ile gösterdi. MHP Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyleyen Akdoğan, vatandaşların ve pazarcı esnafının tam desteğini alırken, pazarcı esnafı yedikleri ekmekleri Akdoğan ile paylaştı. Yoğun ilgiye karşılık açıklama yapan Akdoğan, vatandaşların bu ilgisine sadece hizmet yaparak karşılık verileceğini söyledi.



Zafer ÖNDER
10.03.2015 08:32:17
Bu seçimi halkın içine giren kazanacaktır. Bu seçimi oda ziyaretleri, kooperatif veyahutta dernek ziyaretleri yapan değil esnafı, çiftçiyi, emekliyi dinleyen onların halinden anlayan kazanacaktır. Cemallettin AKDOĞAN`da mütevazi kimliği ile bunu en iyi gerçekleştirecek kişidir...

1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız